Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svagheter

Att inte skämmas för sina svagheter

är en styrka att vara stolt över




Fri vers av Berra Bäver
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-02 16:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Håller med där.
2015-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver