Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslut

Sa upp mig idag
ser rummen åren i rummen
backar bandet
går framåt igen utan det för starka kaffet
oron över min egen duglighet
sömnlösheten
satans överflexibla mellangärde
knäskydden
boxhandskarna
moderskänslorna
ser in i mig
måste gå nu.




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 872 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-11-02 17:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Att gå vidare på livets stig ...
2015-11-04

  Sommarina VIP
Slut på moderkänslornas modiga fröken.
Förstår vad du menar....
2015-11-03

    Elisabeth Nilsson VIP
At våga fatta beslut och våndan med detta, beskriver du på ett bra sätt.
2015-11-03

  Respons VIP
En övertygelse som är fast trots svåra inre och yttre hinder.
2015-11-03

    ej medlem längre
Koncentrerad känsla.
2015-11-03

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som förmedlar styrka och beslutsamhet!
2015-11-03

  Måna N. Berger
Modig dikt som komprimerar en sammanfattning av något som varit så mycket, på gott och ont.
Dags att gå vidare, med öppna ögon och rak rygg! Utan det för starka kaffet...

2015-11-02

  KattenKin VIP
Häftigt, denna suger tag, jag gillar den direkt! Och för att inte tala om igenkänningen, vilken säkert många upplever - mycket bra skrivet, och strongt beslut!
2015-11-02

  axveronika
bra där
2015-11-02

  i af apa
knäskydden
boxhandskarna
moderskänslorna

ger känslan
av sömnlöshet
& satans överflexibla mellangärde...

bra förstås! som Anya sa;
modern. ( kommer kanske av moderns känsla... låt apan gissa...)
2015-11-02

    ej medlem längre
Ett - avslut med
många bitar att foga vidare, +
2015-11-02

  Anya VIP
Texten känns modern. Ett diktarjag som går från en arbetsplats som kräver för mycket efter att ha offrat många år. Texten är skickligt skriven, händer mycket på få rader. Personlig men med mycket igenkänning.
2015-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP