Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskande

Som en stjärna i min himlakropp

Som lava
Kokande
Röd

Som en bikupa i högsommarsol


Utbrottet glödande
Nära
Nektar i bärnstensfontän

Du smakar honung och passion, säger han
och kysser mig en gång till




Fri vers av Amari
Läst 536 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-11-02 19:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mmm, så fin. Särskilt slutet är en pärla!
2019-11-07

  Henning Hson
Tummen upp!
2015-12-11

    ej medlem längre
Underbart skrivet!
2015-11-12

    ej medlem längre
Aj, så vackert*
2015-11-05

  Heikki Hellman
Frodig, lockande, njutningsfull. Du kan det från kant till kant!
2015-11-04

  RitaBrunner
Det är svårt att skriva om kärlek utan att texten blir patetisk men det klarar du med råge! Mycket vackert och sensuellt!
2015-11-03

    Lars J
"Du smakar honung och passion, säger han och kysser mig en gång till"

Så vackert!
2015-11-03

  louisegirl
Så kärleksfull, öm och vacker text
2015-11-03

  StinaJ VIP
Du skriver så vackert. En underbart text som andas av sensuell lust och kärlek.
2015-11-03

    ej medlem längre
För länge skulle jag ha en utställning med bild och ord. Jag arbetade först med en kvinnlig bildmakare som jag sa tänkte om sexualitet som män. När jag läser Dina texter skäms jag över att jag tänkte så. Må jag bli förlåten. Mitt enda försvar är att jag då inte läst Dina texter.
2015-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Amari
Amari