Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem vet inte du vem vet inte jag


Allt vi nånsin drömt om



O gode gud
vad bra, nu slipper du veta
jag stod med Daniel ett tag
och stirrade upp i himmelen

han sa:
tänk om det fanns nånting där ute?

jag sa:
varför är det så mörkt där ute?

REF:
Stanna tiden du som kan
jag glömde nått på vägen
jag var gränsvakt i ett land
som du höll i näven
du var barnet utan namn
du var den första sommarn
du var vatten du var sand
du var havet som vi tömde
du var städer du var damm
du var allt vi nånsin drömt om
du var allt vi nånsin drömt om

O gode gud
ser du allt som händer?
ser du all krig i ditt namn, ser du människor som svälter?

du sa:
tänk om det fanns nånting där ute?

jag sa:
varför är det så mörkt där ute?

Stanna tiden du som kan
jag glömde nått på vägen
jag var gränsvakt i ett land
som du höll i näven
du var barnet utan namn
du var den första sommarn
du var vatten du var sand
du var havet som vi tömde
du var städer du var damm
du var allt vi nånsin drömt om
du var allt vi nånsin drömt om











Övriga genrer av Tyko
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-23 16:07



Bookmark and Share


  Patrik Englund VIP
självklart kanon och mer relevant än någonsin
2015-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Tyko
Tyko