Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- Omfånget av omgivningen: Så skapas vår tid! © Bee Bild


OMFAMNINGENS OMFÅNG AV OMGIVNINGEN

SavannSköljande svepande stränder..

Havsanslutande nya, samt välbekanta länder

 

Omfamningens omfång av omgivningen

Tillsammans skapas: Tid

 

Rysandes elastiska, förenliga Enhet:

Vi skänker vänligheten vår evighet ~




Fri vers av Jimmy B Bergquist
Läst 505 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-11-03 03:28



Bookmark and Share


  aol
En dikt som greppar bra över omfånget i vår tid,
2015-11-30

  Robert Jonsson VIP
Så är det. Står du i Brighton?
2015-11-04

  Marianne Räf
Intressanta rader !
2015-11-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin text skapad av dig!
2015-11-03

  Alysse VIP
Vackert och kärleksfullt!
2015-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy B Bergquist
Jimmy B Bergquist