Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändringens tid






Ville ha förändring

väntade och väntade

ingenting hände

förrän jag insåg

det var mig jag väntade på




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-11-03 09:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja ibland måste man inse att ens 'jag' behövs för att nå vidare.
2015-11-06

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...bra...
2015-11-05

  StinaJ VIP
Kloka ord, förändringen måste börja med en själv.
2015-11-05

  Teresia Ridell
Bra insikt !
2015-11-04

  Lars Hedlin
JA bra insikt här!
2015-11-04

  Ingrid Trolle
Ibland tar det tid.
Fin självinsikt.
2015-11-03

  ULJO
Vilken underbar insikt du tonar fram
2015-11-03

  Sommarina VIP
så är det ju, andra fixar inte något åt oss, bäst att göra det själv...bra text
2015-11-03

  Palett
Bra text om självinsikt !
2015-11-03

  Eva Helene VIP
Kärnfullt och med insikt!
2015-11-03

    Dan Myrbeck
Insiktsfullt - ibland finns lösningen närmare än man tror.
2015-11-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Ibland glömmer man sig själv. Bara trampar på i gamla hjulspår. Bra och tänkvärd text!
2015-11-03

  Rise Little One
Texten gav mig en stark tankeställare! Mycket bra insikt!
2015-11-03

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Humoristiskt uppvaknande.
Trevlig dikt.
Hade bra. TBG.
2015-11-03

  louisegirl
Ja det är bara en själv som kan ändra tillvaron
Bra förmedlat Marita
2015-11-03

    ej medlem längre
Du äger självinsikten.
2015-11-03

  Maria Sundelin VIP
En bra insikt
Kramar
2015-11-03

  Respons VIP
En viktig insikt!
2015-11-03

  bumerang
Jomenvisst så är det.
Möjligen även en gynnsam vind.
Bra påminnelse.
2015-11-03

  Maj-Lis VIP
Bra
2015-11-03

  Hanna Mari Wallin
Åh så bra skrivet!

Bokmärker!
2015-11-03

  M.Eta
Visst är det så, man måste göra en del själv och inte lita på att andra banar vägen för sig hela tiden. Bra, du beskriver det med fin text.
2015-11-03

  Gunnel Eriksson VIP
Klok och rolig på en gång.
2015-11-03

    ej medlem längre
Ja, känner igen det. Man måste ju vara redo, agera.
Bra skrivet.
2015-11-03

  Magdalena Eriksson VIP
så brukar det vara... suveränt i sin enkelhet
2015-11-03

  Anya VIP
Precis...självinsikt!
2015-11-03

    ej medlem längre
Applåderar denna text ...

2015-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP