Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://mrhagman.blogg.se


Soluppgång i Nangijala

är i form men inte klarbakad
är det storm? inte när jag vaknar

uniform? ni är maktgalna
ni är norm? men inte ens halvglada

har min bong gjort mig haschskadad?
har deras bomb skapat fred och ansvar vad?

själv njuter jag av soluppgång i Nangijala
mitt lejonhjärta är i form, men inte klarbakat

du kan få provsmaka ordval min sol skapar
även om ni är ovan det onormala...




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-03 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl