Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livet och jag

naturbarn båda

på omvägar utan mål.




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 614 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-11-03 14:11



Bookmark and Share


  axveronika
haha skön syn
2015-11-03

  Respons VIP
Existentiell ringdans som får mig att le!
2015-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP