Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara på skoj eller....


Fredagskväll i folkhemmet

Vinboxen är öppen
redo att tömmas
Så mycket ska ältas
så mycket ska glömmas

Glas efter glas
till frun i huset
Glas efter glas
förädlar det härliga ruset

Gubben på plats
sitter strax jämte
Dricker gin o tonic
inne på sin femte

Agendan är spikad
först Doobidoo
Det är vad de orkar
att bara sitta och glo

Sen blir det Skavlan
med spännande gäster
Knaggliga intervjuer
och yviga gester

Tv.n slocknar efter en stund
medans herrskapet ligger och spyr
Allt är som vanligt
fredagsmyset gick överstyr




Fri vers av Berra Bäver
Läst 377 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-03 14:36



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
2nu går du och jag ner i vinkällaren"sa Gwen Lundström till mig som var trädgårdsmästare på hennes tomt.
2020-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver