Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av höstens sura marker och klorofyllbrist...


Påverkad



Oklädda träd i senhöst

Med kala mörka armar

Färgade honom

Han blev en riktig dysterkvist





Fri vers av Amari
Läst 524 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-11-03 19:16



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Bra
En dikt...som gav ett leende
2015-11-22

  Angel of love
Så poetiskt vackert framfört.
2015-11-07

  StinaJ VIP
Poesi som skapar undran. fint skrivet men känns lite vemodigt.
2015-11-05

  Heikki Hellman
Hösten kan erfaras på många olika sätt. Du gjorde det nu på ett originellt sätt med bara några ord men så träffande. En fin text av höstpoesi!
2015-11-04

  RitaBrunner
Din härliga höstdikt med glimten i ögat förvandlades till en Tanka i min hjärna:

Oklädda träd i
senhöst med kala armar
färgade honom.
Han förvandlades till
en riktig dysterkvist!

:)

2015-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Amari
Amari