Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dygnets alla skepnader

 

I dagsljus
g
ör jag piruetter i distrikt av dina tankar 
låter dem ställa till det i min klokskap
ler mjukt åt dina repriserande undringar
och njuter förtjust dina färdigheter 

I skymningen
ibland änglars skuggor
vandrar jag med nakna fötter
tyst beaktande dina formuleringar
tassandes insuper jag din permanenta natur
i min mentala karaktär

I nattens mörker
bakom slutna ögon

är du min själsliga vagga
en världsdel att ohämmat rekognosera
din beröring blir min passion
dina ömhetsbevis mitt syre

och din existens
min ideliga dessert  




Övriga genrer av ~LillMarlene Landen~
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-03 21:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Som en rytmisk dans genom natten <3 kram
2015-11-04

  RitaBrunner
Piruetter, distrikt, repriserande,permanenta, rekognosera,
och den fantastiska slutformuleringen:
"och din existens
min ideliga dessert"
Du är en riktig ordkonstnär! En gåva att kunna gestalta dygnets timmar så varierande rikt!


2015-11-04

    ej medlem längre
Mjukt och kärleksfullt rör sig orden genom dygnets olika faser.
2015-11-03
  > Nästa text
< Föregående

~LillMarlene Landen~
~LillMarlene Landen~

Mina favoriter
LillMarlene