Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får mina sår att läka <3

Min älskade,kryp in i under min hud och finn stället där jag är som mest förstörd,älska och gör mig hel

precis där.

 




Fri vers av Angel of love
Läst 466 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2015-11-04 03:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärleken när den helar, vackert.
2015-11-09

    ej medlem längre
Den var så vacker så jag sparar den!
2015-11-06

  ResenärGenomLivet VIP
Förtröstansfullt och fint...
2015-11-05

  Fem hjärtan VIP
Ömt och vackert!
2015-11-05

    ej medlem längre
Dina mjuka ord i denna fina lilla dikt som vädjar om kärlek berör..
2015-11-04

    Dan Myrbeck
Annorlunda och finurligt fin,
är den målsökande kärleksönskningen, din!
2015-11-04

  Amari
Mycket behaglig kärleksönskan!
2015-11-04

    MichaellQ
Gillar dina ord..
2015-11-04

  Lars Hedlin
Under ett täcke av ömma känslor som levs ut vackert i himmelsk glans <3 kram
2015-11-04

  louisegirl
Så ömsint vackert <3
2015-11-04

  M M Mannheim VIP
En önskan att uppfylla av den som behagar kärleken!
2015-11-04

  erkki
Om att tänka, säga och göra det precis rätta. Det är lika underbart som de ord du klär det i!
2015-11-04

  Hanna Mari Wallin
mjukt och ömt beskrivet.

Bokmärker!
2015-11-04

  soligajag_1 VIP
Så vackert så det slåt gnistor
i hela mig av dina ord!
Bra!!

2015-11-04

  ULJO
Så vackert du formar kärlekens sårbarhet och ropar efter beröring
2015-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love