Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekon

 

Den galna tomhetskänslan överrumplar brutalt. Spränger de varsamt uppbyggda murar som omgärdat känslighet och tillförsikt. Uppgivenhet lägger sig som en dimma och blir till ekon i tillvaron. 




Övriga genrer av ~LillMarlene Landen~
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-11-04 13:06



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Hur man än försöker att skydda sitt känsloliv så funkar det inte alltid. Ett övergående fenomen som får sin förklaring...kanske?
2015-12-12

    ej medlem längre
Tomhetskänslan är stark, brutal och uthållig. Dina ord känns väl avvägda och träffande. Tycker mig se "uppgivenhetens dimma" ute i novmbereftermiddagen.
2015-11-04

  Lars Hedlin
Frustrationen förstärks av tomheten ibland!
2015-11-04
  > Nästa text
< Föregående

~LillMarlene Landen~
~LillMarlene Landen~

Mina favoriter
LillMarlene