Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det utbytbara verktyget människan

Vi människor är så utbytbara

och desutom så aningslösa

Här går vi och tror

att allt ska bli

som det alltid har varit

Men vanor förändras

Och tänkesätt förändras

Nya sätt att kommunicera

-kommer till

Konjunkturer

går upp

går ner

Rationalisering

ingår som ett led

i marknadsplanering

vilket sopar bort

många jobb

 

Tur att vi inte

går och tänker på

allt som kan hända

när vi som

glada och aningslösa

20-åringar

träder in

på arbetslivets scen

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-04 15:18



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ja, samhället är i ständig förvandling, det gäller att hänga med så gott det går!
2015-11-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Att tänka för mycket och ta ut saker i förskott är ingen idé. Bra och tänkvärd text från dig.
2015-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP