Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsbegreppets förskjutning

När man blivit äldre

har tidsbegreppen försvunnit

och lika gott är det

När jag i dag ringde

till ett företag

för att beställa en sak

yttrade jag :

- ni hade ju ett servicekontor

i Trollhättan; men när jag ringer dit, så visar det sig att det är nedlagt !

Jag får då till svar: "Ja, men det lades ned för 3-4 år sedan"!

Och jag som trodde att jag hade talat med dem för högst ett år sedan ! 

Ridå!




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-04 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP