Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I fönstret

I fönstret har du något som kallas adventsljusstake, den kallas så, men ser ut som en Ljusstake full med stjärnor, kanske änglars kör.




Bunden vers av Mim
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-04 16:34



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Nä, jag har en stake utan stjärnor, älskar julen
2015-11-04

  Larz Gustafsson VIP
Jag har ingen sådan och kommer heller inte att ha någon.
Vi firar inte den hedniska julen.
2015-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Mim