Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min væn, førstørd av livet




Lillegutt

En gammal mans sjæl i en ung mans kropp mærkt av livet.

På drift mot ingenstans och øverallt søkandes utan mål.

Tryggheten i gamla vanor dødar långsamt sjælen.

Stampandes på samma plats fast i svekets bojor.

Att inte tycka om och inte respektera sig sjælv, leder honom mot sin bæsta væn, som redan læmnat livet och den dagliga ångest som det gav honom.

-"Jag føljer efter inom ett år..."

 




Övriga genrer av Pii3
Läst 386 gånger
Publicerad 2006-04-24 15:35



Bookmark and Share


  Bissen
Sorgligt... Den gjorde ont...
Ditt språk är vackert!
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Pii3
Pii3