Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Falken flyger igen 7


Världen är vad vi gör den till.

 

"Kärleken och Glädjen till Livet finns i Tankarnas magi.
~ Tankar från Det Goda Livet

 

 

 Livet levs i tankens riktning.... 
så tänk inte för ofta på din DÅ-tid eller för långt in i  FRAM-tiden.
Fokusera din energi på NU-tiden.

 

Glädjen och Lycka skapar du från Dina positiva tankar.
Avund och Ha från dina negativa.
Positiva eller negativa tankar avgör kvalitén på Ditt liv.

 

Du kan grubbla sig sjuk -
eller tänka Dig frisk.
Du mår som Du tänker.

 

Tankar är antingen
För eller Emot -
aldrig Neutrala.
Välj medvetet.
Det ger alltid bästa resultat.
För Dig.

 

 

Livet är som den är -
och Du väljer vilket du vill leva i.
Tanke för tanke. Beslut för beslut.

 

 

Valet är Ditt.
100 %
Likaså ansvaret för Dina val.
100 %.

 

 

 

EvelynFalkMöller 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 790 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-11-05 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP