Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansikte av sten och hjärta



Tågen har gått,
Men mäniskor står kvar
snart ligger allt vattenfyllt

snart har vi åter
utvecklat gälar

och snart har även skuggorna
förkroppsligats .
och man kan urskilja
färger i mörker

När dagarna har gått
sitter vi kvar i väggarna och andas
i förflutenhet.

det rör sej
och jag tror att jag är hemsökt.

När även nätterna
har gått är det bara du kvar

och jag håller hårt i din hand
så du inte ska falla handlöst
ur mitt grepp




Prosa av Lars Gullberg
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-05 10:14



Bookmark and Share


  i af apa
den här världen
i en annan värld
ur gälar...
2015-11-05

  Nanna X
Känner igen gälarna och hemsöktheten :-)
2015-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg