Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ärliga vi äro


Det är så här det kommer att va





Jag leker

på skrothögarna

Jag lyfter upp en vägg

och bygger ett hem

Jag ser barnen

de letar efter mat

när det börjar regna

och när det blänker

över allt av stål

och järn plast och sopor

så ser man att deras ögon

fortfarande är blå

En bit har några män

med bruna kostymer rest en stång

och jag ser hur de dansar runt

och jag ser köpcentrat som lyser runtom

Det är allt det är så det ska vara

Det är ingenting annat

det är så här det kommer va




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 202 gånger
Publicerad 2015-11-05 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg