Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om bara en promenad

På promenad kan man inte alltid gå det håll man tänkt sig, de två orsakerna, (se tidigare dikt) är skrivna med modifikation, när man inte ser någonting, för att det är så mörkt, struntar man i promenaden, eller går på ett belyst ställe.
Om bara en promenad, för promenerandets skull.




Bunden vers av Mim
Läst 168 gånger
Publicerad 2015-11-05 14:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag har läst Dina åtta senaste texter, och en del igen. Du är fullständigt klockren! Mer än bra!
2015-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Mim