Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskarpt

Jag vissnar på hösten
Flyger i luften
Fryser in under den tjocka isen tillsammans med den där känslan
Jag vill längre ner än havets botten, men orkar inte simma
Tårarna har frusit fast som en klump av is i magen

Jag sjunker för sakta.










Fri vers av Bara.jag
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-05 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bara.jag