Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför gråtet du

När jag ser vad du skriver
När jag hör hur du mår
Jag blir orolig då
När jag vet att du kämpar
När jag vet hur det är
Vill jag vara där

För jag är din vän
Och jag finns alltid här
Jag håller dig kär
Du är aldrig ensam
Det finns alltid någon
Som kommer när livet känns svårt

Så varför gråter du min vän
Är det något som har hänt
Eller känns livet bara tyngre just idag
Kom till mig och prata ut
Jag har alltid en minut
Jag lämnar inte förens du är glad

När inget är som det ska
När dagarna blir grå
Då du vill slå och slå
När världen är emot dig
När gardinen rullat ner
Då det är mörker du ser

Då kan du slå mitt nummer
Eller skriva mig en rad
För vet du vad
Till mig så kan du säga
Precis vad du vill
För jag finns alltid här intill

Så varför gråter du min vän
Är det något som har hänt
Eller känns livet bara tyngre just idag
Kom till mig och prata ut
Jag har alltid en minut
Jag lämnar inte förens du är glad

Så glöm aldrig bort att min axel är din när det behövs
Den tål alla tårar som du har att fälla när inget är rätt

Så varför gråter du min vän
Är det något som har hänt
Eller känns livet bara tyngre just idag
Kom till mig och prata ut
Jag har alltid en minut
Jag lämnar inte förens du är glad




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Andreek
Läst 386 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-07 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreek
Andreek