Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Process

Det börjar bli något

sakta

växer romanen 

fram




Fri vers (Fri form) av Tea Alex VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-05 21:10



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Lycka till!
2015-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex VIP