Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två komponenter

En hård panna
för att överleva

ett mjukt hjärta
för att hålla sig levande...




Övriga genrer av Balans
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-06 06:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2016-04-23

  mike irow
så sant hälsar din
inblick
2016-02-07

  TT
Tänkvärd...gillar!
2015-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Balans