Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det allt

Tillsammans jagar vi bort kylan
Fyller hemmets vrå med värme

Nu står du i dörren med jackan öppen
Jag håller om dig och känner vintern bakom din rygg

Jag öppnar min själ för att hålla dig kvar




Fri vers (Fri form) av Nitwitoddment
Läst 325 gånger
Publicerad 2015-11-06 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment