Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Release

Med åren

blev alla

upplevda

sorger och bekymmer

till ett stycke

uttöjt och urblekt

plagg

som inte satt

som en smärtande

tvångströja

längre




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-06 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP