Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den stressade rökaren

Varför röker du?
Är det för att cigaretten kanske får dig att känna dig som i nuet.
Den enda stund, som du kan hänge dig.
Eller hänge dig totalt, till någon minut, (du är en stressad själ.)
Uppmärksamma skillnaden , FÖR någon minut, för någon minut, är du fortfarande stressad.

Kanske, och bara kanske, bär du på en massa minnen, och du hänger dig dem totalt, när du har cigaretten i munnen.
Kanske är det bara då du vågar.




Bunden vers av Mim
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-06 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim