Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgäves



Jag vet att hjärtat slår
och jag tror på mänskligheten
Och jag känner för att leva
och jag vill att alla ska må bra
Och jag önskar ingen illa
och jag tänker på framtiden
och jag längtar
och jag saknar
trär en tråd ¨
och syr en himmel med stjärnor
och hänger upp den
i en bättre värld
utan bomber
utan lidande nedanför
och jag faller
men du tar emot mej
Och jag sjunker
men du håller om mej
Gatorna blänker som guld
Och jag vet
att du ej bär på någon skuld




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-06 13:48



Bookmark and Share


  Nanna X
Hoppfull :-)
2015-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg