Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förbjuden kärlek känns alltid mest


Trasigheten och saligheten





Det går in
i något främmande.
Böjer sej försiktigt
och känner.
En varm låga träffar
och ögonen glittrar.
Där bakom fönstret
i ett sken.
en uppenbarelse.
Där bakom ridån
av murar galler
och lidande
rest som en pyramid
med Gud överst
och döden längst ner
Där emellan fönster
av sken
som aldrig når ut
och träffar
med sin varma låga
någonsin




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lars Gullberg
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-06 14:26



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Starkt och varmt... en gudomlig uppenbarelse.
2015-11-06

  Anya VIP
Fint målar du upp något bakom ridån. Tycker bilden med Gud överst och döden längst ner är bra. Den rymmer allt.
2015-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg