Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt måste dö


Väsen




Den underbara
undergången.

Den sagolika tystnaden


Den eviga sömnen
när existensen upphör

Då allt löses upp
och försvinner

utom ett litet frö av liv
begravt i vårat allra innersta
väsen




Prosa av Lars Gullberg
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-06 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg