Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam i din säng

Sakta skall bero
Döden långsamt finna ro
Lungors avskedsfärd

Hon mäter din fot
Väger känslors ringa bo
Med dödsängelns svärd

En nidbild försvann
I Mikaels öga brann
Boken om ditt liv

Serafimers dans
Förgyllde dess arrogans
Huden släppte tag

Demoner och Djinner
På Bolgias stränder stred
Leders gångjärn brast

Ett brev från Uriel
Ur ådrad armlängd föll
Ensam i din säng

Ett livslångt banér
Över hjärtat dala ner
Längtan bröt sigill






© georgmoller.se





Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-06 18:43



Bookmark and Share

    ej medlem längre
En livsvandring som andas längtan.
2015-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller