Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kafka skulle fått mardrömmar om han levt och fått iaktta de processer som pågår löpande allt för frekvent förekommande idag ...


Likheten mellan psykopatiska förövare ...

... och vissa myndigheter
är stundom skrämmande ...

Båda använder 
i princip samma strategi
om än med olika medel
för att isolera sitt offer
från alla tänkbara 
kontakter som skulle kunna
skydda, stödja och se till
att förövaren ej 
kan fortsätta bryta ner 
sitt offer ...

Det är värt att fundera över
det faktum att
det inte bara är på film
som myndigheters 
missbruk av sin makt
där de kvalificerar individer
till att motsvara vilka kriterier
de så behöver och vill
för att kunna bryta ner
sina offer intill
och bortom den gräns
där ännu någon självkänsla
och egen vilja hos den finns till ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-11-06 19:34



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Bokmärker!


2015-11-08

  Carl Mikael Fäldt
Myndigheter har lite svårt med mig-som du vet!

Du vet även att jag tillhör myndighetssverige!

Du vet därmed att det finns visst hopp;)

Kram
2015-11-07

  Ingrid Trolle
En mycket precis beskrivning
av myndighetsutövning.
Det är att träffa huvudet på
spiken med din jämförelse
här av psykopater kontra
myndighetsutövning.
Mycket bra!
2015-11-06

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
I alldenstund en person har lagt sig någorlunda tillrätta i tillvarons obändiga samhällsmiljö i tron att allt bara var en mardröm,finns det alltid någon eller något som kommer knacka på hos dennes medvetandes förstånd att : nej ! det går inte fly verkligheten,så till slut är det så illa att en sådan person kan komma uträtta något verkligt otäckt som kompensation för det hon utsatts för av myndigheters maktmissbruk,så samhället får som sagt de monster det förtjänar.Er text är en väckarklocka.
2015-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP