Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
upplåtelse..


söka

min sköld

min pina

min förevigt

 

halstrande offeraltare

när bränner du mig upp

när blir jag aska

 

när blir min plåga

en smärtsam gåva

du mig leder

min stig förbliver

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-07 00:04



Bookmark and Share


    Marica Dahl
Underbart djup men lättläst text. Jag fullkomligt älskar raderna
"när blir min plåga
en smärtsam gåva"!

2015-11-12

  Thomas Widemark
Stark, dramatisk, bra!
2015-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP