Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spinN

 

 

 

 

spole spinn tråd,vävd

en himmel grodd är en åker

och mer om jag förmå

 

andas dessa andetag skilja mörker från ljus

forma dessa orden, dessa sömmar, förhärvade

de som vävs i mitt hus

 

önskar tidlösa marker att forma till

år, dessa tunga och tveksamma

andas detta fria

i allt att leva,

 

 

om det vill sig så

och viljan i sig, till att

 

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-07 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP