Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Islossning




Var som en båt i en frusen hamn
kom ingenstans

fick hjälp av en isbrytare

sakta men säkert
nådde jag isfritt hav




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2015-11-07 09:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Lite hjälp är aldrig fel...fint...
2015-11-11

    Birgersdotter VIP
Fin metafor
2015-11-10

  Teresia Ridell
Mycket bra, med fina liknelser !
2015-11-10

  StinaJ VIP
Underbar text om livskraft och att det alltid vänder så småningom.
2015-11-10

    Dan Myrbeck
Du gör alltid bra jämförelser!
2015-11-09

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2015-11-09

  Magdalena Eriksson VIP
en god vän är som en isbrytare tänker jag känner tacksamhet för att jag är i ett isfritt hav idag.
du skriver koncentrerat utan krussiduller. bra för då kommer det viktiga fram.
2015-11-08

    ej medlem längre
Ja det finns tider då vi behöver brytas loss, även med hjälp av andra.
2015-11-08

  Ingrid Trolle
Bra bild
2015-11-08

  lila fjäderblomman VIP
Befriande.
2015-11-07

  Sommarina VIP
Fin liknelse. Ser en varm hand som smälter ner det orörliga
2015-11-07

  bittemi VIP
Vilken fin, talande liknelse!
2015-11-07

  Blomma-Stjärna VIP
frusenhet - is - att vänta varmare väder, instängd i trång liten hamn, tar lång tid - fram med en isbrytare!
Tänkvärt!
2015-11-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärd text! Det kan som sagt ta tid!
2015-11-07

  Eva Helene VIP
Så fint beskrivet!
2015-11-07

  M.Eta
Skönt när någon värmer en frusen själ.Fin beskrivande text.
2015-11-07

  Maria Sundelin VIP
Ibland behöver man bara lite hjälp för att komma vidare
Kramar
2015-11-07

  Rise Little One
Hjälp finns alltid någonstans - det får vi hoppas!
2015-11-07

    ej medlem längre
Ut mot öppet hav för att andas ny frisk luft...du skriver så målande och träffsäkert! Tack du kloka.
2015-11-07

  överlevaren VIP
Befriande text om hur det lossnar i låsta positioner, bra!
2015-11-07

  walborg
En härlig bild att spara
2015-11-07

  Marianne Räf
Ibland, behövs, verkligen,
en verkande isbrytare !
2015-11-07

  Respons VIP
Dina dikter bygger ofta på förhållandet tes-antites blir syntes eller position-antiposition blir ny position. Den här dikten är ytterligare ett exempel på hur du bemästrar den konsten.
2015-11-07

  Mats Edin VIP
Vackra meningar
2015-11-07

  Åsa Njunjes
Bra liknelse där. Kände att jag följde med ut på havet där det åter blev fritt.
2015-11-07

  Hanna Mari Wallin
Fint beskrivet om hur livet kan te sig, och hur man kan komma ur olika livs situationer.
2015-11-07

  Gunnel Eriksson VIP
Du berättar i bilder. Fint.

2015-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP