Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mycket mer passande igår


Om någon

Om någon påstår att jag luktat på krut, så är det inte sant.




Fri vers av Mim
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-07 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim