Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katten

Du pressar dig ut.

(Genom dörren)
(Sekunder som inte kan väntas, och du vet vägen.)
Men vägen kan vara något annat än vägen.
(Bestå av mer än asfalt, den är du rädd för, med modifikation.)




Bunden vers av Mim
Läst 162 gånger
Publicerad 2015-11-07 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim