Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://mrhagman.blogg.se


Timglaset

timglaset vänds upp och ner
sanden rinner en livstid

sedan vänds det igen
ditt timglas, livstid efter livstid

tills dina skuggor slutat följa
tills ditt strå dragits till stacken

då paradisets dörr öppnas
med lyckans gråt i halsen




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-07 15:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint fångat, och bilden är underbar, (du som målat?)
2015-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl