Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på ateljen om kvällen


låta vara så

Mina bilder står i dunklet
prickar sticker ut
vita prickar faller
vita prickar lyser.

Ett äldre par ser blomman klyva dem inifrån
sprätta upp könskostymen
han har söta svarta ben som G-klavar
hon har ben som ett barn.


Bilderna håller varandra om livet
undrar de kanske om jag ska orka vänta in
vara varsam om
det jag inte vet
stora tomma fält där inget särskilt alls sägs
låta det vara så.




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-07 15:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar "Bilderna håller varandra om livet"

2015-11-09

  Lars Hedlin
bra skriftat!
2015-11-09

  Måna N. Berger
"vara varsam om
det jag inte vet
stora tomma fält där inget särskilt alls sägs
låta det vara så."
Det är väl så det är, bilderna och livet. De här radernas visdom ger mig tårar i ögonen. Tack för dem, bäde orden och tårarna.
2015-11-07

  Sommarina VIP
Undrar de kanske om jag ska orka vänta in....
Atelje'samtal. Bra
2015-11-07

  Marita Ohlquist VIP
En konstnärs tankar och känslor när hon om kvällen betraktar sina verk!

2015-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP