Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlust av kontroll

NEJ!

tappa inte kontrollen

förlora inte modet

ett par djupa andetag

så...

får du syret att vandra

och hjärnan att vakna

ett litet hopp

just like a cheetah

visar kraften i din kropp

visar frihetens styrka

your not free yet

but...

kanske snart

då det sista syret jag kan få

är då jag kastar pilen

mot evighetens expansion

mot utvecklingens mattematik

Det

som en gång var delar av jorden

kanske nu försvinner

tillsammans med livet och syret


Där havet en gång log

där bruset nu tar över

försvinner så lätt och oskyldigt

och gör sig grå

Jag önskar att det var som förr

då jag gav alla min dörr

och skapade frihet o glädje

och gjorde himlen blå












Fri vers av BillyTheKid
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-07 16:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Varför är det aldrig någon som definierar frihetsbegreppet?
Di Levas fråga är berättigad: "Vad är frihet?"
2015-11-07
  > Nästa text
< Föregående

BillyTheKid
BillyTheKid