Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel


Tvivel är det du känner

När du valt att

Förbise




Övriga genrer (Aforism) av Carl Mikael Fäldt
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-11-07 17:18



Bookmark and Share


  bumerang
Förbise är onewayseeing.
The other way is to be
Förbisedd.
Oavsett way är allt som hör till
Ordet avskräckande ur ett
Mänskligt kännande perspektiv.
Men nåt man som människa trots
Allt måste tackla.

2015-12-03

  Hanna Mari Wallin
ja så är det. och tvivel är den kraft som förmodligen ger oss en insikten av vikten att ej förbise när det krävs att så göra

bokmärker

2015-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt