Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De som en vän har



När du ligger där i gruset

Sparkad


Kan det inte då vara bra

Med en vän


Någon som strider för dig

Min vän?




Jag har en vän

En vän som vet

Att min vänskap

Är att räkna med

När han ligger där

Sparkad i gruset


Vet att jag finns

Som en vän

En vän som skyddar

Sin vän




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 291 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-11-07 20:24



Bookmark and Share


  bumerang
Ja, känner starkt att detta inte
Bara är ord. Utan verklig
Vänskap två män emellan.
Så utomordentligt underbart.
2015-12-03

  Minkki VIP
viktigt
2015-11-12

  Fem hjärtan VIP
Så fint skrivet om en sann vänskap!
2015-11-10

  Johan Strömstedt
en fin sammanställning på vänskap
2015-11-08

  Hanna Mari Wallin
Vänskapen oändliga kraft, den skapar trygghet, värme och hoppfullhet.

bokmärker!
2015-11-08

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det är som med hjärnceller och blommor,man måste ge dom näring annars vissnar dom.
2015-11-08

    Anders Gustafson
Vänskap måste odlas. Som tulpaner. Det behövs inte alltid så många ord. Men närvaro. Och äkthet.
2015-11-08

  Respons VIP
Vänskapen är viktig!
2015-11-07

  Peter Stjerngrim VIP
!!! :)
2015-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt