Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Språklig manipulation

Ibland smyger dina ord in i mitt språk.

De trasslar in sig i min tunga
virar in sig i mina tankar
och bråkar sig fram ur trasiga stavelser.

Och för ett ögonblick

Ett vackert ögonblick

Är du fortfarande här.




Fri vers (Fri form) av Ann. O. T. Herriddle
Läst 378 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-07 22:07



Bookmark and Share


  greajt
ah så igenkännligt
bra!!
2015-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Ann. O. T. Herriddle
Ann. O. T. Herriddle