Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmationsbehovet är just nu outtömligt, synnerligen önskande och absolut nödvändigt ...


Precis just nu är det ...

... ett alldeles 
suveränt perfekt tillfälle
för att ge 
alla goda krafter en chans ...

... att tränga bort
allt det andra mindre önskvärda
som ställer till det för oss i våra liv
till bortom långt bortom 
någon annanstans ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-11-08 00:45



Bookmark and Share


  Atena
Precis just nu, ja. Det är något jag iallafall måste påminna mig själv om varje dag. Tack för påminnelsen idag.
2015-11-08

  USSDF/HXS
Grrr! jumpy readerssss...

{tab out of order}

Inside TAB u noobs::::

Av og til,
er du litt for mye
prest av de gamle
ordene, sagnene,
til hva som er bra
for oss som puster.
Tenk på det, du ;)
2015-11-08

  USSDF/HXS
Av og til,
2015-11-08

  Hanna Mari Wallin
Skriver under dessa oerhört viktiga meningar!


2015-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP