Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkvärt

Om du vill att solens strålar ska värma din kropp,
stå då inte i skuggan av någon annan.




Fri vers av Marica Dahl
Läst 197 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-11-08 05:47



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Lysande!
2016-01-02

  DominiQueen
WOW!!!! Magiskt!!!
Eloge.
2015-11-23

  USSDF/HXS
mmmmm

This fit nomatter
where and who and
what and why, just
do fit. Nice work!

Always shadow around!
-we create much of it.
2015-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Marica Dahl