Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvillingsjälar

Om du visste
vad jag vetat
men sen länge
redan glömt.
Om jag visste
vad du vetat
eller bara trott
dig drömt.
Skulle vi då
båda veta
att det vi visste
vore sant.
Skulle vi då
båda känna
att vi tänkte
likadant?




Fri vers (Fri form) av Marica Dahl
Läst 378 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2015-11-08 06:20



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Gillar!
2016-01-02

  Hanna Mari Wallin
vackert och elegant framfört poesi som berör.
2015-11-21

  cerberus
Oj, så snyggt. Gillar den verkligen.
2015-11-13

    Lars J
Vilken vacker dikt och med bra flyt,
snyggt!
2015-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Marica Dahl