Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med anledning av en försvunnen avlöning

Tiden till nästa påspädning

försvann inte lika fort

som en avlöning försvann




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-08 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP