Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Småsinthet

Jag måste

spara på mitt beröm

för annars

kan det kännas som

om något tagits ifrån

det kapital

som jag behöver

gå och ruva på




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-08 14:03



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra och tänkvärd satir!
2015-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP