Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man råkar på det, lite överallt?


Sexuell extas

En känsla, varför man inte ska diska vinglasen, för att ; okej, det låter det;
Ett vinglas form och känsla, gav mig förnimmelsen av en kyss. Den kändes äkta, fastän det var fingertopparna som rörde vid den, och inte min mun.




Fri vers av Mim
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-08 16:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sen möttes vinglaset & Du och dina läppar mötte extasen.
2021-04-12

  Lars E Jönsson
Hur drack du ur glaset om inte munnen rörde glaset
2015-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Mim